Copy Koks

Dé specialist in copy en content uit Brabant

Copy Koks, begonnen enkel als tekstbureau, houdt zichzelf inmiddels bezig met content marketing in de breedste zin van het woord. Content marketing gecombineerd met het oh zo belangrijke internet marketing. Van SEO tekstschrijver tot het geven van workshops en het begeleiden van brainstormsessies: je bent bij Copy Koks aan het juiste adres. Copy Koks is ook te vinden op www.tekstschrijver-info.nl.

Gebruik maken van de juiste ingrediënten

Waar komt de naam Copy Koks vandaan? Copy Koks is het bedrijf van Annemarie Koks. Het ‘Koks’ gedeelte is bij dezen dus al toegelicht. Copy komt van ‘copywriting’, waar de roots van dit bedrijf liggen. Maar ook ik begreep dat je als tekstschrijver meer moet doen om op te vallen, je dienstenpakket moet uitbreiden om dé partij voor klanten te zijn. Vandaar de uitbreiding naar content marketing en een vleugje online marketing.

De naam Copy Koks bekt lekker en is een leuke woordspeling met mijn achternaam. Net als een kok ga ik aan de slag met de juiste ingrediënten en het toevoegen van snufjes specerijen om jouw content en copy aansprekend, overtuigend en leuk te maken.

Meer weten? Ik sta je graag te woord

Ben je benieuwd naar mijn bedrijf? Of wil je de persoon achter Copy Koks leren kennen? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Als trotse ondernemer ga ik graag het gesprek met je aan. Laat jezelf overtuigen van de kwaliteiten, creativiteit en Brabantse nuchterheid van Copy Koks.

Copy
Bloggen
Content
SEO Copywriting
Workshops
Annemarie Moonen-Koks, Copy Koks

GEWERKT VOOR

 

Benieuwd wat Copy Koks voor jou kan betekenen?