Copywriting

Wil je de teksten van je website graag zelf schrijven? Geen probleem. Volg dan gewoon een workshop Copywriting van Copy Koks. In één dagdeel laat ik je kennismaken met de fijne kneepjes van mijn vak. Is online vindbaarheid hierbij ook belangrijk? Dan maken we er toch een workshop SEO Copywriting van.

LEES VERDER

Bloggen

Het schrijven van een blogartikel is niet zomaar het schrijven van een blogartikel. Ook hieraan zijn specifieke regels verboden. In een workshop Bloggen van een dagdeel leer ik je alles omtrent bloggen, tips & tricks en de do’s en dont’s.  Ideeën voor onderwerpen nodig? Ik denk graag met je mee!

LEES VERDER

Content

Content marketing: een veelgehoorde term waar door veel bedrijven ook nog niets aan gedaan wordt. Heb je hulp nodig bij het opzetten van je content strategie? Ben je benieuwd wat content binnen jouw branche en bedrijf kan betekenen? Kies dan voor een workshop Content Marketing van Copy Koks.

LEES VERDER

Brainstormen

Je kunt niet altijd alles alleen bedenken. En een goed idee komt ook echt niet uit de lucht vallen. Heb je hulp nodig bij het vinden van goede ideeën? Kun je wel een portie creativiteit gebruiken? Kies dan voor een brainstorm in samenwerking met Copy Koks. Samen komen we tot het beste idee.

LEES VERDER

Workshops & trainingen

De online marketing wereld is een interessante wereld. Jammer genoeg is deze interessante wereld voor veel ondernemers een ver van je bed show. Maar niet met de toegankelijke, praktische en vernieuwende workshops en trainingen van Copy Koks. Met deze online marketing workshop(s) breng ik je graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op internet marketing gebied. En aangezien mijn specialisme op het gebied van tekst en content ligt, zijn mijn workshops en trainingen ook daarop gefocust. Kies voor een online marketing workshop copywriting, bloggen of content marketing van Copy Koks, kies voor een verbetering van zowel je online als je offline content.

Mijn online kennis gecombineerd met jouw bedrijfskennis

Als ondernemer of medewerker ken je jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkt als geen ander. Als content specialist weet ik als geen ander hoe je zowel online als offline content het beste kunt inzetten. Mijn online kennis en jouw kennis van het bedrijf en de branche waarin je werkzaam bent, vormen de ideale combinatie voor het creëren van prachtige content. In een praktische workshop internet marketing die ik helemaal toespits op jouw branche en bedrijf, laat ik je kennismaken met de tips en tricks, meest actuele trends en ontwikkelingen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Dus ook al heb je helemaal geen kaas gegeten van internet marketing, niet getreurd, want samen maken we jouw online en offline communicatiemiddelen tot een groot succes.

Online marketing workshop – praktische internet marketing tips

Zoals gezegd bied ik diverse trainingen en workshops internet marketing. In deze workshops en trainingen geef ik niet alleen de benodigde achtergrondkennis voor een begrijpelijk verhaal, maar wordt er vooral ingegaan op de praktijk. Op jouw praktijk! Met behulp van praktische internet marketing tips kun jij direct aan de slag met het bouwen aan jouw (online) succes.

Een online marketing workshop is perfect voor diegenen die behoefte hebben om meer kennis wat betreft online marketing op te doen. En dat in één dagdeel op een locatie naar jouw keuze. Ervaar het zelf en boek vandaag nog een praktische workshop internet marketing van Copy Koks.

Benieuwd wat Copy Koks voor jou kan betekenen?