Sollicitatiebrief

Met je sollicitatiebrief en CV moet je die indruk maken die jij graag wilt maken. Een mooie, opvallende CV en een korte, maar krachtige foutloze sollicitatiebrief. Heb je hier moeite mee? Geen probleem: Copy Koks helpt je graag met het opstellen, schrijven, ontwerpen of redigeren van CV en brief.

LEES VERDER

Persbericht

Een persbericht is bedoeld om met een supergoed bericht met nieuwswaarde bij de door jou beoogde pers binnen te komen. En vooral het hebben van nieuwswaarde is belangrijk. Heb je iets nieuws te vertellen, maar weet je niet hoe dit op een pakkende manier volgens de regels te verwoorden? Copy Koks!

LEES VERDER

Brochure

Is je bedrijf visueel ingesteld? Heb je dan al weleens gedacht aan een prachtige brochure? Een brochure vol met foto’s en teksten die jouw (potentiële) doelgroep aanspreken. Want ook je offline communicatiemiddelen moet je niet uit het oog verliezen. Laat offline en online elkaar juist versterken.

LEES VERDER

Corrigeren

Iedereen maakt fouten, want fouten maken is menselijk. En waar de één tekstueel niet goed is en minder goed overweg kan met de Nederlandse taal, kan de ander dat wel. Copy Koks is die ander. Hulp nodig bij het corrigeren en redigeren van teksten, brochures of brieven? Schakel me in!

LEES VERDER

Flyer

Een flyer is hét ideale communicatiemiddel om een product, dienst of actie snel onder de aandacht te brengen. De vormgeving en het tekstuele gedeelte dienen hierbij in balans te zijn. Een flyer vraagt om korte, krachtige en pakkende tekst. Hulp nodig bij het schrijven? Schakel Copy Koks in!

LEES VERDER

Magazine

Breng je maandelijks een magazine uit of heb je een aantal thematische magazines door het jaar heen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven, corrigeren of redigeren van de teksten? Dan staat Copy Koks voor je klaar. Overtuigende en krachtige teksten die je doelgroep laten smullen.

LEES VERDER

Fotografie

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je zult wel denken, ja dat standaard riedeltje kent iedereen wel. Maar het klopt wel. Niet alleen online, maar ook offline zijn goede, sprekende en persoonlijke foto’s cruciaal. Zoek je iemand om deze prachtige foto’s te maken? Copy Koks helpt je hierbij!

LEES VERDER

“Bij ROB Reclame hebben we uiteenlopende opdrachten, waarbij we partners zoeken die dat aankunnen. Duizendpoten met een kameleonhuid die zich aanpassen aan elke situatie. Annemarie doet dat snel, netjes en met een mooie prijsstelling. De lat ligt hoog maar Annemarie heeft bewezen hoog te kunnen springen.”

Eldert Smolders

ROB Reclame

Offline content & copy

Heb je met je bedrijf of onderneming nog geen eigen website? Geen enkel probleem. Ondanks dat ook jouw  reclametoekomst hoogstwaarschijnlijk wel in de online wereld ligt, mag ook de offline content en offline copy niet uit het oog verloren worden. Want er zijn momenteel én er zullen nog altijd doelgroepen blijven die hun focus meer hebben liggen op het offline gebeuren. Mensen die graag folders en brochures doorbladeren of mensen die gewoon helemaal niet handig zijn met computer, tablet of smartphone. En ook deze mensen mogen we niet vergeten, vandaar dat Copy Koks ook offline content marketing nog steeds hoog in het vaandel heeft staan.

Combineer je offline en online content

Ben je zowel met online als met offline content marketing bezig? Zorg er dan voor dat beide strategieën en de bijbehorende uitingen naadloos op elkaar aansluiten. Want waarom zou je de beide werelden lostrekken wanneer ze elkaar juist ook heel erg kunnen versterken? Vaak is het namelijk zo dat mensen die offline iets lezen of tegenkomen, ze hier online weer naar op zoek gaan. En dan is één uitstraling, één huisstijl en één en dezelfde boodschap van cruciaal belang. Combineer dus online content en copy met offline content en copy voor een ijzersterke vorm van content marketing. Want dat is content marketing dat staat als een huis.

Specialist in content marketing

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen om de offline content en offline copy voor je bedrijf of organisatie te verzorgen? Stop dan met zoeken, want hier is Copy Koks. Copy Koks is gespecialiseerd in offline content marketing in de breedste zin van het woord, zo ook in offline content en offline copy. Van brochures en magazines tot pakkende flyers of een aansprekend persbericht.

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen op offline content en copy gebied? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Benieuwd wat Copy Koks voor jou kan betekenen?