Copywriting

Wie wil er nou niet gevonden worden met de website? Jij toch ook? Maar verlies hierbij niet de gebruiker uit het oog, want uiteindelijk is de gebruiker degene die koopt en niet de zoekmachine. Maar gevonden worden is hierbij cruciaal. Hoe? Copy Koks!

LEES VERDER

Bloggen

Bloggen is dé manier om datgene te vertellen wat je bij je producten en diensten niet kwijt kunt. Extra informatie waar de gebruiker wat aan heeft. En daarnaast is bloggen ook nog eens goed voor Google: Google is fan van verse content. Copy Koks creëert content.

LEES VERDER

Storytelling

Elk bedrijf en elke onderneming hebben een eigen verhaal. Het is allemaal ontstaan uit een bepaalde bevlogenheid, een passie. Vertel dit verhaal dan ook aan de buitenwereld, want het is iets om trots op te zijn. Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Copy Koks!

LEES VERDER

Fotografie

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je zult wel denken, ja dat standaard riedeltje kent iedereen wel. Maar het klopt wel. Vooral online zijn goede, sprekende en persoonlijke foto’s cruciaal. Zoek je iemand om deze foto’s te maken? Copy Koks helpt je hierbij!

LEES VERDER

SEO

SEO is een vak apart. Maar wat kun je met een website die niet voor de zoekmachine geoptimaliseerd is? Niets toch? Bij SEO wordt er gekeken naar de vraag of de techniek wel goed staat, welke zoekwoorden belangrijk zijn en hoe de populariteit is. Copy Koks helpt.

LEES VERDER

E-mail

Breng je klanten en relaties graag op de hoogte van het laatste nieuws binnen jouw bedrijf en vakgebied? Heb je dan al weleens aan een digitale nieuwsbrief gedacht? Copy Koks helpt je bij het opstellen, schrijven en versturen van jouw nieuwsbrief.

LEES VERDER

Corrigeren

Iedereen maakt fouten, want fouten maken is menselijk. En waar de één tekstueel niet goed is en minder goed overweg kan met de Nederlandse taal, kan de ander dat wel. Copy Koks is die ander. Hulp nodig bij het corrigeren en redigeren van teksten? Schakel me in!

LEES VERDER

Social media

Social media: een begrip wat vandaag de dag nog steeds belangrijk is en steeds belangrijker wordt in de online wereld. Maar hoe zet je deze social media kanalen nou op? En welke zijn voor jouw onderneming van belang? Copy Koks helpt je hierbij!

LEES VERDER

“Annemarie heeft ons geweldig geholpen met het invullen van onze website. Ze heeft meegedacht op zowel grafisch als tekstueel niveau. Ze is punctueel en goed in haar werk. Kortom zoek je een tekstschrijver, neem dan contact op met Annemarie!”

Cilia Theeuwes

Stichting de Vrienden van Lourdes

Online content & online copy

Waarom is iedereen online toch zo verkikkerd op het gebruik van dure woorden, vakjargon en managementtaal? In het dagelijks leven praten we toch ook niet zo met de mensen om ons heen? Dus waarom zou je dat online wel doen? En nee, dan bedoel ik niet dat we online maar gebruik moeten maken van de zogenaamde ‘Jip en Janneke taal’. Persoonlijkheid en menselijk zijn: dat zijn de dingen die online centraal horen te staan. Het wordt dus de hoogste tijd om online content en online copy voor onze gebruikers te maken. Kruip dus in de huid van je bezoeker, verplaats jezelf dusdanig in diegene dat je de online content & copy kunt creëren waarnaar hij of zij op zoek is.

Gebruiksvriendelijkheid met een vleugje zoekmachine

Nou zul je wel denken ‘en de zoekmachine dan, moet daar geen rekening mee gehouden worden’? Klopt ook de zoekmachine moet niet uit het oog verloren worden bij het genereren van online content en online copy. Maar de focus moet desondanks altijd op de gebruiker liggen en ook blijven liggen. Wat willen de bezoekers van jouw website zien, lezen en beleven? Deze gebruiksvriendelijkheid, gecombineerd met een vleugje zoekmachine vormt de sleutel tot het succes van online content marketing. En Copy Koks helpt je graag om deze gebruiksvriendelijke en zoekmachinevriendelijke online content en copy te genereren.

Specialist in content marketing

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen om de online content en online copy voor je website en/of webshop op de juiste manier tot stand te brengen? Stop dan met zoeken, want hier is Copy Koks. Copy Koks is gespecialiseerd in online content marketing in de breedste zin van het woord, zo ook in online content en online copy. Van SEO copywriting en bloggen tot storytelling en social media.

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen op online content en online copy gebied? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Benieuwd wat Copy Koks voor jou kan betekenen?