copy koks

Welkom op de blog van Copy Koks

Copy Koks, hét copy en content bureau van Noord-Brabant, heet je van harte welkom op de blogpagina. Als tekstschrijver in hart en nieren kan ik natuurlijk niet achterblijven op bloggebied. Want ook bloggen is goed voor zowel de gebruiker als de zoekmachine.

Trends, actualiteiten en taalfoutjes

Op mijn blogpagina voorzie ik je regelmatig van nieuwe inzichten, trends, actualiteiten en taalfoutjes op het gebied van content marketing, copywriting en online marketing in de breedste zin van het woord. Van lange en theoretische artikelen tot korte, grappige dingen die ik in het dagelijks leven tegenkom. Van moeilijk en vaktechnisch naar luchtig en herkenbaar. Dát is de blogpagina van Copy Koks.

Mis je dingen of wil je graag ergens meer over lezen? Schroom dan niet om me dit te laten weten. Ik ga graag voor je aan de slag!